1. Головна
  2. Новини
  3. До кінця року у Ковелі відкриють ще один мультифункціональний спортивний майданчик

До кінця року у Ковелі відкриють ще один мультифункціональний спортивний майданчик

На Волині завершують будівництво 6-ти мультифункціональних майданчиків для занять ігровими видами спорту. Вони розташовані у в містах Ковель і Луцьк, в селі Мощена Ковельського району, селах Крупа та Липини Луцького, смт Заболоття Ратнівського районів. Нині на 4-х уже роботи майже завершені, ще на 2-х будівництво триває.

У Ковелі новий спортивний майданчик зведено на території НВК №13. Як повідомили у фінансовому управлінні Ковельського міськвиконкому, на співфінансування об'єкта з міського бюджету Ковеля виділено 750 тисяч гривень.

Нагадаємо, у 2019 році в регіон надійшла субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на будівництво мультифункціональних майданчиків для занять ігровими видами спорту у сумі 4,9 мільйона гривень. За умовами надання субвенції – місцеві бюджети мають співфінансувати проекти в обсязі не менше, ніж 50% від вартості робіт. Таким чином, загальна сума, яку витратять на зведення спортмайданчиків, становить 9,5 мільйонів гривень.

Здачу в експлуатацію планують на початку 2020-го року.

До слова, мультифункціональні майданчики повинні бути завдовжки не менше, ніж 38 метрів і завширшки не менше, ніж 20 метрів. Призначені – для занять з не менше, ніж чотирьох ігрових видів спорту. Площадки матимуть спеціальне покриття, розмітку для різних ігрових видів спорту та необхідне обладнання, що відповідає правилам проведення змагань, затвердженим в установленому законодавством порядку.


#Спорт #МіськийБюджет

Коментарі

Читайте також

Ковельські спортсмени отримали чергові "спортивні" подарунки від міської влади

Ковельські спортсмени отримали чергові "спортивні" подарунки від міської влади
Їх придбали за кошти міського бюджету боксерам, кікбоксерам, легкоатлетам, веслувальникам, борцям, працівникам МЦ “Спорт для всіх” та ДЮСШ №1. Це - спортивні куртки, костюми, звукова апаратура та човен.