1. Головна
  2. Новини
  3. Ковельські спортсмени вибороли золоті та бронзові нагороди на кубку України з кіокушинкай карате

Ковельські спортсмени вибороли золоті та бронзові нагороди на кубку України з кіокушинкай карате

14-15 грудня у Броварах відбулися змагання із кіокушинкай карате: відкритий кубок України серед дорослих, відкритий кубок України серед ветеранів та всеукраїнський турнір серед юнаків, - інформує відділ з питань фізичної культури та спорту Волинської ОДА.

Волинські спортсмени також взяли участь в змаганнях та повернулися із низкою нагород.

Як повідомляє голова обласної федерації кіокушинкай карате, Володимир Москвич (3 дан), нашу область представляли два спорт клуби: «Кордон» м. Луцьк та «Оямас» м. Ковель.

Волинські бійці продемонстрували високий рівень підготовки. Так, вихованці Богдана Мандрикіна (СК «Кордон») тричі «потрапили у призи»: Клебан Любомир – срібло, Ткачук Антон – бронза, Глущук Максим – бронза.

Ковельські каратисти (ДЮСШ ім. Є. Кондратовича) учні Володимира Пустового, поповнили свій актив золотом та бронзою: золота нагорода опинилася в арсеналі Івана Потапчука, а Фрунзік Королік, Захар Онищук та Михайло Наумчик вибороли бронзу.

Тут же, на першості «Відкритий кубок України серед ветеранів», тренер Володимир Пустовий здобув золото.


#Спорт #КомплекснаДЮСШ

Коментарі

Читайте також

До кінця року у Ковелі відкриють ще один мультифункціональний спортивний майданчик

До кінця року у Ковелі відкриють ще один мультифункціональний спортивний майданчик
Його зведено на території НВК №13. Як повідомили у фінансовому управлінні Ковельського міськвиконкому, на співфінансування об'єкта з міського бюджету виділено 750 тисяч гривень.