1. Головна
  2. Новини
  3. Команда НВК №13 м. Ковеля — переможець “Веселих стартів”

Команда НВК №13 м. Ковеля — переможець “Веселих стартів”

У спортивній залі КДЮСШ ім. Євгена Кондратовича відбулись традиційні міські змагання «Веселі старти». Учасники – збірні команди хлопчиків і дівчаток 4-х класів закладів загальної середньої освіти, - повідомляють на сайті міської ради.

Під час урочистого відкриття з вітальним словом до маленьких спортсменів та гостей звернувся начальник управління освіти Віктор Бичковський та головний спеціаліст відділу фізичної культури, молоді та спорту Дмитро Рижко. Про дотримання правил безпечної поведінки під час змагань та правил виконання вправ нагадав головний суддя Валентин Цесля.

Програма спортивно-масового заходу включала естафети з використанням різних рухових активностей, зокрема, добре відомі учням «Садіння картоплі», «Переправа в обручах». Проте, цьогоріч були і нові випробування на спритність, швидкість та влучність.

Кращими стрибунами на фітбольних м’ячах стали вихованці керівника Т. Мирончук (ЗЗСО №9). Найбільш влучними у кидках тарілок фрізбі в ціль виявилися підопічні Н. Перевознюк та О. Шпирук (ЗЗСО №8). Майстерно володіли флорбольними ключками та котили фітбольний м’яч вихованці Т. Даценко (НВК №13). Досить високе прагнення до перемоги продемонстрували учні А. Сметюх (Ліцей №11).

Результати змагань оголосив начальник відділу фізичної культури, молоді та спорту Ігор Семенюк. І-е місце посіла команда НВК №13, ІІ-е - вибороли юні спортсмени ліцею №11, ІІІ-є - вихованці ЗЗСО №9.

Проте, найголовнішим результатом стали позитивні емоції дітей, набутий досвід змагальної діяльності, нові знайомства між учнями. Крім того, кожен учасник дійства отримав солодощі від Святого Миколая.

Щиро дякуємо директору КДЮСШ ім. Є. Кондратовича Олені Клімашевській за надану для проведення змагань спортивну залу.


#Спорт #КомплекснаДЮСШ

Коментарі

Читайте також

До кінця року у Ковелі відкриють ще один мультифункціональний спортивний майданчик

До кінця року у Ковелі відкриють ще один мультифункціональний спортивний майданчик
Його зведено на території НВК №13. Як повідомили у фінансовому управлінні Ковельського міськвиконкому, на співфінансування об'єкта з міського бюджету виділено 750 тисяч гривень.