1. Головна
  2. Новини
  3. У Ковелі відбулась відкрита першість міста зі спортивного орієнтування

У Ковелі відбулась відкрита першість міста зі спортивного орієнтування

Нещодавно в парку культури і відпочинку імені Лесі Українки відбулась відкрита першість Ковеля зі спортивного орієнтування. Повідомляє офіційний сайт Ковельської міськради.

Змагання були організовані і проведені громадською організацією «Дитячий клуб туристів-рятувальників «Контур» спільно з відділом фізичної культури та спорту. У заході взяли участь біля 130 спортсменів з Ковеля, Луцька, Луцького району, Старої Вижви та з Рівного. Вони змагались в 6-ти вікових групах.

Спортивне орієнтування – це вид спорту, в якому працює і розум, і сила, а ефективне поєднання цих якостей дозволяє отримати гарні результати на дистанції. Переможцями у своїх вікових групах стали ковельчани: Кислюк Ксенія, Галайчук Софія, Воздіган Єлизавета, Жаб’юк Роман, Артемук Дмитро, Балаж Олександр.

Змагання пройшли в теплій атмосфері. Учасників пригощали гарячим чаєм від клубу ЗСЖ «Результат», печивом - від ковельських «Ласощів». Переможці і призери отримали грамоти і медалі, а також подарунки - від магазину «Макс-Мікс» і ГО «ДКТР «Контур». Особлива вдячність магазину «Спорттовари», Молодіжному центру «Місто ідей», який виділив приміщення для роботи головної суддівської колегії і секретаріату змагань.


#КлубКонтур

Коментарі

Читайте також

У Ковелі провели навчально-тренувальну гру «Стежина безпеки»

У Ковелі провели навчально-тренувальну гру «Стежина безпеки»
Захід ініціювала і провела громадська організація «Дитячий клуб туристів-рятувальників «Контур». Учасникам гри розповіли, як поводитись на дорозі, у випадку пожежі чи небезпечної знахідки, як надати першу медичну допомогу.