1. Головна
  2. Новини
  3. У Ковелі відбулась презентація промов в ораторському клубі «Красномовець»

У Ковелі відбулась презентація промов в ораторському клубі «Красномовець»

У Ковелі відбулась презентація промов та завершення курсу навчання в ораторському клубі «Красномовець», - повідомляє керівниця клубу, волонтерка молодіжного центру "Місто ідей" Махнюк Ангеліна.

Важливий день у житті учасників клубу "Красномовець.Ковель" уже позаду. Довготривала підготовка, ретельний підбір теми, відшліфовування усіх набутих під час курсу навичок і ось їх перший виступ перед відкритою публікою.

Четверо промовців підготували та демонстрували промови на такі теми:
Чавус Михайло - "Як підвищити свою продуктивність";
Макарчук Денис - "Шах і мат";
Ятчук Руслана - "Про візуалізацію успіху і мотиваційні промови";
Марчук Богдан - "Дві половинки".

- Ми спеціально не готували серйозний конкурс, адже навчання у клубі - це лише хороший старт для учасників на шляху до досконалості. Тим не менше, у залі були присутні наші "таємні оцінювачі", які вслухалися в промови та пізніше коментували їх, - розповідає волонтерка.


"Таємними оцінювачами" були волонтери: Інна Поліщук - керівниця мережі мовних центрів "EuroFuture", керівниця мовного табору "EuroFuture Camp", керівниця академії ментального розвитку "Smartum Kovel", освітній спікер. А також Мирослава Сітчук - засновниця та керівниця агенції "Chocolate", професійна ведуча.

Отож, за рішенням незалежних експертів Інни та Мирослави титул "Кращий оратор 2019" у Ковелі здобула Ятчук Руслана. Кращою також визнали і промову Чавуса Михайла.

Організатори дозволили усім присутнім спробувати себе у ролі промовців та виступити перед публікою. У блоці експромт-промов усі бажаючі розповідали про свої мрії, враження, власну продуктивність, розпорядок дня та багато чого іншого. За кількістю аплодисментів кращою промовою виявилась промова Дунай Мрії.

Організатори дякують за гостинність і підтримку у проведенні заходу Ковельській центральній районній бібліотеці, зокрема директору Галині Михайлівні Божик за постійне партнерство.

#красномовець #красномовецьковель #МістоІдей

Коментарі

Читайте також

У Ковелі розпочав роботу клуб ораторського мистецтва «Красномовець»

У Ковелі розпочав роботу клуб ораторського мистецтва «Красномовець»
Засідання відбуваються для учасників за двома віковими категоріями: 14-18 років та 18+. Участь безкоштовна. Приєднатися до клубу можна на будь-якому етапі проекту, тому Молодіжний центр «Місто ідей» запрошує усіх бажаючих.