1. Головна
  2. Новини
  3. У школі №3 м. Ковеля відбувся благодійний ярмарок на підтримку безпритульних тварин

У школі №3 м. Ковеля відбувся благодійний ярмарок на підтримку безпритульних тварин

14 лютого у Ковельській спеціалізованій школі №3 імені Лесі Українки відбувся традиційний благодійний ярмарок. Учнівським активом школи було прийнято рішення про те, що цього року ярмарок пройде під гаслом «Допоможемо чотирилапим разом». Про це пишуть на сторінці навчального закладу у Фейсбук.

Школярі зуміли об’єднати свої зусилля на підтримку чотирилапих друзів. Учні 5-11 класів, їхні батьки та класні керівники приклали чимало зусиль та витратили немало часу для приготування домашніх смаколиків. Діти серйозно підійшли не лише до вибору і приготування страв, але і творчо презентували свої кулінарні шедеври. Смаколики вражали різноманітністю – торти, тістечка, кекси, пироги, еклери, домашні цукерки, пиріжки, сирники, желе і ще безліч різноманітних десертів. Аромат домашньої випічки в поєднанні з невимушеною атмосферою подарував всім хороший настрій. Учні, батьки, вчителі та гості школи із задоволенням куштували смачні десерти. Це свято принесло багато позитивних емоцій і ніхто не зміг залишитися осторонь цієї події.

- Ми впевнені, що такі заходи об’єднують та надихають, даючи зрозуміти, що благодійність це не лише кошти – це значно більше. Якщо ми від щирого серця робимо щось хороше, прагнемо вберегти, захистити, надати підтримку, то вкотре доводимо, що єдність, дружність, людяність, толерантність – це найкращі якості, - йдеться у дописі .


Частину виручених коштів було передано волонтерам громадської організації Kovel Animals для придбання ліків, засобів догляду за тваринами та матеріалів для будівництва вольєрів та будок для тварин. А також за частину коштів було закуплено необхідне харчування.

Адміністрація школи дякує учням за виявлену ініціативу та небайдужість, батькам - за допомогу дітям в приготуванні смаколиків, і у їх реалізації, вчителям та гостям школи - за всесторонню допомогу та підтримку.

У свою чергу, волонтери ГО «Kovel Animals» висловлюють щиру вдячність організаторам та учасникам ярмарку.

- Адже дійсно, ви перевершили усі наші сподівання, хоча ні, ми навіть в думках уявити не могли, що ярмарка пройде на такому рівні. Смаколики, домашня випічка, кулінарні шедеври, за смаком та різноманітністю зашили позаду усі кулінарні заклади міста. Надзвичайно вдячні усім, від керівництва школи до учнів та батьків, які так відповідально підійшли до дійства. Ну а безпритульні песики та котики міста передають вам привіт та щиро дякують за таку величезну допомогу, - зауважили зоозахисники у своєму дописі у соцмережі.




#KovelAnimals #БезпритульніТварини #Освіта

Коментарі

Читайте також

Волонтери подякували міській владі та відзначили ефективність Програми поводження з безпритульними тваринами, яка діє у Ковелі

Волонтери  подякували міській владі та відзначили ефективність Програми поводження з безпритульними  тваринами, яка діє у Ковелі
Міський голова також висловив вдячність зоозахисникам за активну громадську діяльність. Програма діятиме і у 2020-2022 роках. Таке рішення прийняли депутати, передбачивши в бюджеті на її впровадження понад 2 млн грн.