1. Головна
  2. Новини
  3. 600 продуктових наборів від мережі “АТБ” отримали у Ковелі одинокі пенсіонери та люди з інвалідністю

600 продуктових наборів від мережі “АТБ” отримали у Ковелі одинокі пенсіонери та люди з інвалідністю

Мережа магазинів “АТБ” за сприяння Міністерства соціальної політики України ініціювали спільний проєкт із забезпечення соціально незахищених людей продуктами харчування, - повідомляють на офіційному сайті Ковельської міської ради.

Зокрема, у Ковель надійшло 600 наборів.

Міська влада та благодійний фонд «Патріоти Волині» організували їх доставку з Луцька у Ковель. Працівники територіального центру соціального обслуговування розвезли подарунки за місцем проживання своїх підопічних.

Продуктові набори отримали особи, які перебувають під опікою територіального центру: малозабезпечені одинокі пенсіонери віком понад 80 років та люди з інвалідністю. Усі вони відносяться до групи підвищеного ризику інфікування вірусом COVID-19.


#СоціальнийЗахист

Коментарі

  • ...
    Не розвезли а в ручну рознесли безпосередньо працівники. Нозями і в руках...
    Відповісти
    • Таня
      Але не всім інваліда і одиноким.. Прикро
      Відповісти
  • Ковельчанин
    На ту мережу "АТБ" належало б накласти штрафи за те, що користуючись ситуацією в країні, самовільно та необгрунтовано піднімає ціни на продукти харчування. І такі "акції доброти" це не турбота , відкат коштів.
    Відповісти

Читайте також

Домашнє насильство під час карантину: куди звертатись ковельчанам?

Домашнє насильство під час карантину: куди звертатись ковельчанам?
Наразі більшу частину часу громадяни вимушені проводити у власному помешканні. Така вимога є загрозливою до прав тієї категорії осіб, які часто зазнають фізичного чи психологічного насильства вдома.