1. Головна
  2. Новини
  3. Ще кілька вулиць у Ковелі обладнали енергоефективними світлодіодними ліхтарями з символікою міста

Ще кілька вулиць у Ковелі обладнали енергоефективними світлодіодними ліхтарями з символікою міста

У Ковелі продовжуються роботи з реконструкції мереж вуличного освітлення. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомляє заступник міського голови Андрій Товстига. У 2020 році на оновлення й утримання мереж вуличного освітлення в міському бюджеті передбачено майже 4 мільйони гривень.

- Ще одна серія "комфорту та безпеки" на ділянці вул. Шевченка (від вул. Незалежності до вул. Грушевського). Окрема подяка за співпрацю Ковельській філії "Волиньобленерго" та Дідицькому Роману, - зазначається у дописі.

Крім того, комфортніше і безпечніше стало на вул. 40 років Перемоги та Степана Бандери. На цих вулицях замінили старі опори на нові з енергоефективними світлодіодними ліхтарями з символікою міста Ковеля. Такі ж роботи цього року виконані й на вул. Левицького та Грушевського, Ярослава Мудрого та на відрізку вулиці Міцкевича.


Читайте також:
У Ковелі ремонтують мережі вуличного освітлення
У Ковелі триває реконструкція мереж вуличного освітлення на вул. Левицького


#Благоустрій #МіськийБюджет

Коментарі

Читайте також

Максимально зберегти зелені насадження: головна пропозиція від ковельчан щодо проєкту міського парку

Максимально зберегти зелені насадження: головна пропозиція від ковельчан щодо проєкту міського парку
У режимі прямої відеотрансляції у Ковелі обговорили допрацьований проєкт реконструкції парку культури імені Лесі Українки та центральної площі. Переглянути відеозапис громадських слухань можна на каналі YouTube.