1. Головна
  2. Новини
  3. З держбюджету Ковель отримає понад півтора мільйона гривень на інсулін

З держбюджету Ковель отримає понад півтора мільйона гривень на інсулін

Сьогодні відбулась 66-а сесія міської ради. Вона проходила у закритому режимі. Відповідне рішення прийняли обранці громади. Які питання розглянули у ході роботи сесії - повідомляють на офіційному сайті Ковельської міської ради.

На початку засідання присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблого в зоні проведення ООС волинянина, лейтенанта Андрія Шинкарука.

Депутати розглянули майже 60 питань порядку денного. З-поміж іншого, депутати внесли зміни до міського кошторису на 2020 рік.

З державного бюджету місто отримає понад півтора мільйона гривень на інсулін для хворих на цукровий діабет.

Оновлено показники міського бюджету у зв’язку з виділенням з резервного фонду понад мільйон вісімсот тисяч гривень. Вони відповідно до рішення комісії ТЕБ та НС спрямовані на заходи щодо запобігання поширення коронавірусу. Це кошти, про що ми інформували раніше, використані на придбання дезінфікуючих препаратів, засобів індивідуального захисту, ліків, виробів медичного призначення, антисептиків тощо. У разі потреби - для закупівлі продуктів харчування медпрацівникам, які надаватимуть допомогу хворим на COVID – 19.

Після обговорення погодили обранці громади рішення про затвердження детального плану території реконструкції парку культури і відпочинку ім. Лесі Українки, бульвару Лесі Українки, площі зі сторони парку та вулиці Незалежності.

На сесії розглянуто майже 40 питань з регулювання земельних відносин в місті. Вони стосуються надання дозволів на розроблення документації, складання проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва і обслуговування жилих будинків, господарських будівель і споруд, індивідуальних гаражів, садівництва, затвердження проєктів землеустрою, надання ділянок в оренду та постійне користування, договорів оренди землі, її власності тощо.

Затверджено Регламент управління «Центр надання адміністративних послуг» та графік його роботи і прийому громадян.


#Депутати #СесіяМіськоїРади

Коментарі

Читайте також

Ковельчанин, захисник Донецького аеропорту подякував міській владі за надані кошти на лікування

Ковельчанин, захисник Донецького аеропорту подякував міській владі за надані кошти на лікування
Ветеран АТО Андрій Луцик нині перебуває у госпіталі, потребує тривалого дороговартісного лікування. Він неодноразово отримував фінансову допомогу з міського бюджету. Допомагають благодійники та волонтери.

У Ковелі планують розчистити ділянку русла Турії в районі стадіону «Локомотив»

У Ковелі планують розчистити ділянку русла Турії в районі стадіону «Локомотив»
На виготовлення проектно-кошторисної документації з міського бюджету виділили 199 тисяч гривень. Такі заходи необхідні в рамках проведення реконструкції майбутнього спортивно-мистецького об'єкту.

Обранці громади Ковеля проти обговорення політичних питань з бойовиками так званих Л/ДНР

Обранці громади Ковеля проти обговорення політичних питань з бойовиками так званих Л/ДНР
Ковельська міська рада закликала Президента не допустити створення Консультативної ради за участі бойовиків та припинити кампанію дискредитації ветеранського і волонтерського рухів.