1. Головна
  2. Новини
  3. Незручності сьогодні заради комфорту в майбутньому

Незручності сьогодні заради комфорту в майбутньому

У Ковелі тривають роботи з благоустрою. У ці дні розпочато реконструкцію тротуару на вулиці Незалежності (від Театральної до площі Героїв Майдану). З міського бюджету на це спрямовано 1 мільйон 450 тисяч гривень. Роботи виконує луцька фірма ТзОВ «Бетон Брук Сервіс», - інформує офіційний сайт Ковельської міської ради.
Як зазначає начальник управління капітального будівництва та житлово-комунального господарства Андрій Стернічук, погодні умови не позначаться на якості. За його словами, підрядник зобов’язався завершити вкладання бруківки оперативно, аби менше створювати незручностей для ковельчан та гостей нашого міста.

ТзОВ «ВИШКІВ-БРУК» такі ж роботи виконує на вулиці Міцкевича. З міського бюджету на облаштування тут тротуару виділено 150 тисяч гривень.
Андрій Стернічук каже, що на цьому тижні бригада приступить до ремонту прибудинкової території на Заводській, 7. Якщо на початку року у Ковелі планували провести благоустрій трьох дворів - 40 років Перемоги, 15, Грушевського, 5 та на Володимира Кияна, 74 (роботи виконані), то перевиконання дохідної частини бюджету дозволило доповнити цей список.

567 тисяч гривень з місцевої казни буде використано на встановлення нових бордюрів, викладання бруківкою пішохідних доріжок, стоянки для автомобілів на Заводській, 7. А ще на цій прибудинковій території вирішиться питання водовідведення дощових і талих вод.

#Благоустрій

Коментарі

Читайте також

У центрі Ковеля - планова заміна інженерних мереж

У центрі Ковеля - планова заміна інженерних мереж
У Ковелі розпочато реконструкцію мереж водопостачання та водовідведення на відрізку вулиці Олени Пчілки – від Незалежності до Богомольця. Із міського бюджету на це спрямовано 1 мільйон 400 тисяч гривень.

Осіння депресія - не для комунальників. Які роботи ведуться у Ковелі сьогодні?

Осіння депресія -  не для комунальників. Які роботи ведуться у Ковелі сьогодні?
Комунальні служби продовжуть впорядкувати місто. Кожної пори року є свої завдання, а погодні умови хоч і вносять інколи корективи та запланований обсяг робіт з благоустрою виконується.

Майже 6 мільйонів гривень пішло на ремонт дороги міжнародного значення у Ковелі

Майже 6 мільйонів гривень пішло на ремонт дороги міжнародного значення у Ковелі
Домовлялися про співфінансування 50/50 з обласного та міського бюджетів, проте Волинська ОДА своїх зобов’язань не виконала і Ковелю довелось додатково залучати ще 1,8 млн.грн., аби розрахуватись з підрядником