1. Головна
  2. Новини
  3. У Ковелі підписали договір з ТОВ «Дозор Україна»

У Ковелі підписали договір з ТОВ «Дозор Україна»

У п'ятницю, 17 листопада, відбулось підписання угоди між виконавчим комітетом Ковельської міської ради та підприємством, яке обслуговуватиме систему супутникового моніторингу громадського транспорту у Ковелі, ТОВ «Дозор Україна».

У відділі економічного розвитку та торгівлі переконані, що впровадження GPS-навігації дисциплінує водіїв маршруток та поліпшить організацію роботи руху міського громадського транспорту. Пасажири отримають змогу відстежувати наявність (чи відсутність) автобуса на маршруті, час його прибуття та відправлення. А перевізники контролюватимуть водіїв, знаючи поточне положення авто на маршруті руху, дотримання графіка, витрати палива та ін.

Відповідні угоди з ТОВ «Дозор Україна» уже почали укладати перевізники. Наразі підписано чотири. До кінця цього року планують долучитися до підписання ще п'ять перевізників. Усі вони мають обладнати свої маршрутки пристроями GPS-навігації. Єдина система диспетчеризації та супутникового моніторингу запрацює після того, як вони оплатять послугу згідно укладеного договору.

Після визначення зупинок, через які проходить найбільший пасажиропотік, ТОВ «Дозор Україна» встановить два автоматизованих табло прогнозування часу прибуття громадського транспорту.

#МіськіМаршрути #РозкладРуху

Коментарі

Читайте також

У Ковелі не вистачає водіїв маршруток

У Ковелі не вистачає водіїв маршруток
Проте вихід є: міський центр зайнятості у співпраці з відділом екомічного розвитку та торгівлі пропонує перевізникам провести профнавчання на водіїв категорії “Д” за кошти служби зайнятості

Систему GPS-моніторингу маршруток планують впровадити у Ковелі

Систему GPS-моніторингу маршруток планують впровадити у Ковелі
У Ковелі буде впроваджено єдину систему диспетчеризації та супутникового моніторингу пасажирського транспорту загального користування. Це дозволить забезпечити належну організацію, управління, контроль за його рухом.