1. Головна
  2. Новини
  3. У Ковелі обстежують і почергово ремонтують ліфти в багатоповерхівках

У Ковелі обстежують і почергово ремонтують ліфти в багатоповерхівках

У Ковелі працюють над оновленням ліфтів. Торік на їх капітальний ремонт з міського бюджету було виділено понад 1 мільйон 700 тисяч гривень. Цьогоріч на ці потреби передбачено півтора мільйона. Про це повідомляють на офіційному сайті Ковельської міської ради.

Як розповідає начальник РЖКП №2 Наталія Гейко, на кожну одиницю використовується різна сума коштів. Все залежить від зношеності деталей. Загалом за ці два роки полагоджено 18 ліфтів.

Мешканці більш схвально оцінюють зміни, адже тепер в їх будинках роботи виконують разом з модернізацією кабін. Це додало більшого комфорту усім, хто користується цією послугою, та й візуально приємніше піднятись або спуститись у новій кабіні. Тож закликаємо ковельчан бережно ставитись до їх експлуатації і підтримувати в них порядок.

Міський голова Олег Кіндер постійно звертає увагу комунальних служб на безпеку роботи ліфтів. За його дорученням вони обстежуються та визначається почерговість їх ремонту.

Загалом у місті понад 60 багатоповерхівок з підйомниками, які перебувають на обслуговуванні РЖКП №1 та №2, ТзОВ “К.П.Верес”.


#Благоустрій

Коментарі

Читайте також

Педагоги та учні ЗЗСО №12 висловлюють вдячність міській владі, проектантам та будівельникам

Педагоги та учні ЗЗСО №12 висловлюють вдячність міській владі, проектантам та будівельникам
Сучасні вбиральні, душові куточки поблизу спортзалу, нова сантехніка і обладнання, бойлери для гарячого водопостачання створюватимуть комфорт та належні умови для навчання і роботи всіх учасників освітнього процесу.