1. Головна
  2. Новини
  3. У Ковелі родина учасника АТО отримала чотирикімнатну квартиру

У Ковелі родина учасника АТО отримала чотирикімнатну квартиру

У Ковелі родина учасника АТО отримала квартиру, придбану державним коштом. Про це повідомила начальник управління соціального захисту населення Софія Сагаль.

У рамках державної програми «Питання забезпечення житлом деяких категорій осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, а також членів їх сімей» у Ковелі родини загиблих, а також особи з інвалідністю І-ІІ групи, починаючи з 2016 року, отримують кошти грошової компенсації на придбання житла.
Це дало можливість поліпшити житлово-побутові умови цим категоріям населення. На ці потреби з державного бюджету було виділено понад 10 мільйонів гривень. Загалом, йдеться про 12 сімей.

Днями такою грошовою компенсацією скористалася родина учасника АТО, який через війну отримав інвалідність ІІ групи, Валерія Гонти. Сім’я, в якій виховується двоє неповнолітніх дітей, придбала простору чотирикімнатну квартиру з усіма зручностями.

Міська влада та працівники соціальних служб максимально посприяли у цьому та допомогли вирішити ветерану ряд організаційних питань.



#СоціальнийЗахист #ДопомогаАТО

Коментарі

Читайте також

Ковельчанка Ольга Яренчук отримала бурштинову статуетку «Ангел добра» за перемогу у конкурсі

Ковельчанка Ольга Яренчук отримала бурштинову статуетку «Ангел добра» за перемогу у конкурсі
Вона зайняла перше місце у номінації «Благодійність медіа». У зв'язку з карантином в Україні оголошення переможців Національного конкурсу «Благодійна Україна – 2019» було перенесено в онлайн-режим.