1. Головна
  2. Новини
  3. У Ковелі 72 сім’ї отримали продуктові набори

У Ковелі 72 сім’ї отримали продуктові набори

День захисту дітей цьогоріч - свято ювілейне. Адже на міжнародному рівні його вперше відзначили в 1950 році. Традиційно 1 червня центральні вулиці нашого міста, парки переповнювались дитячим сміхом, піснями, забавами….. Тепер через непросту епідеміологічну ситуацію масові заходи не проводились. Та, незважаючи на ці обставини, не залишились поза увагою діти непростої долі.

72 сім’ї опікунів, які виховують дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та які опинились в складних життєвих обставинах, отримали подарунки від міської влади та меценатів.

Вручаючи їх, працівники служби у справах дітей вітали членів родин зі святом. Бажали дітям бути здоровими, життєрадісними й щасливими, оточеними турботою і любов'ю дорослих. Аби небо завжди було мирним, а кожен новий день — добрим і цікавим. Батькам та опікунам зичили терпіння, мудрості і ніжності.

Дякуємо приватним підприємцям Наталії Лузіній та Світлані Романюк за надану допомогу для формування продуктових наборів.


Служба у справах дітей

Джерело - офіційний сайт Ковельської міської ради

#СоціальнийЗахист

Коментарі

Читайте також

Релігійна громада Ковеля передала ілюстровані Біблії та засоби гігієни дітям нелегкої долі

Релігійна громада Ковеля передала ілюстровані Біблії та засоби гігієни дітям нелегкої долі
Подарунки від благодійників отримали вихованці центру соціально-психологічної реабілітації, де перебувають діти, котрі опинилися у складних життєвих обставинах чи без опіки батьків.