1. Головна
  2. Новини
  3. У Ковелі збирають кошти на лікування підлітка, який постраждав від удару струмом на залізниці

У Ковелі збирають кошти на лікування підлітка, який постраждав від удару струмом на залізниці

Як ми повідомляли раніше, у Ковелі двоє дітей потрапили у лікарню через небезпечні розваги на залізниці. Одного з підлітків - 15-річного Володимира Потеруху, з електротравмою доставили у Волинський обласний опіковий центр у важкому стані. Він уже переніс кілька операцій. Аби врятувати дитину, рідні, знайомі та волонтери просять небайдужих допомогти у зборі коштів на лікування. Про це у соцмережі пише ковельчанка Anna Osmak.

- Знову звертаємось до небайдужих людей за допомогою, ви наша остання надія. 18 травня 2020 р. сталася велика біда, з хлопчиком 2006 р. народження, Вовою Потерухою, учень ліцею №1. Він отримав опіки 1 і 2 ступеня, 60 % всього тіла. На даний час хлопчик з мамою знаходиться в опіковому відділенні м.Луцька. 03 червня 2020 р. відбудеться вже третя операція по пересадці шкіри та не остання. В дитини йде відторгнення штучної шкіри, висока температура не спадає, стан вкрай важкий!!! На операції і лікування витрачено майже всі зібрані кошти!!! Мама виховує 4 діток, фінансово їй дуже скрутно!!! Кожна ваша гривня спасе, Вовчика!!! Давайте об'єднаємося і допоможемо, цьому доброму і сонячному хлопчику, отримати повноцінне життя!, - зауважують у дописі.


Кошти можна перерахувати на картку мами хлопчика:

Карта Ощадбанк:
5167 4900 8839 8418 Нінічук Оксана


#Благодійність

Коментарі

Читайте також

Генеральний директор Ковельського МТМО Валентин Вітер дякує благодійникам за допомогу лікарні

Генеральний директор Ковельського МТМО Валентин Вітер дякує благодійникам за допомогу лікарні
Лише упродовж цього місяця медичні заклади Ковеля отримали апарати УЗД, рентгенапарат, монітор пацієнта, понад тисячу захисних костюмів, засоби індивідуального захисту та медичні препарати.

Ковельчанці, яка сама виховує доньку з інвалідністю, збирають кошти на заміну кульшового суглоба

Ковельчанці, яка сама виховує доньку з інвалідністю, збирають кошти на заміну кульшового суглоба
40-річній Ірині Куяві уже зробили ендопротезування правого кульшового суглоба. Аби отримати можливість ходити, повноцінно жити та працювати, їй вкрай потрібна ще одна операція - на лівому суглобі.