1. Головна
  2. Новини
  3. У Ковелі дітям загиблих бійців надали статус постраждалих внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів

У Ковелі дітям загиблих бійців надали статус постраждалих внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів

У Ковелі дітям загиблих в АТО/ООС бійців надали статус постраждалих внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів. Відповідні рішення прийняті виконавчим комітетом Ковельської міської ради.

Згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 05 квітня 2017 р. № 268 «Про затвердження Порядку надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів» та розглянувши звернення дружин загиблих, виконком вирішив надати відповідний статус чотирнадцятьом дітям, батьки яких загинули під час бойових дій на сході України в Луганській та Донецькій областях.

Детальніше про те, як отримати статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, можна дізнатися за посиланням:
https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/268-2017-%D0%BF

Нагадаємо, що у Ковелі з ініціативи Ковельського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, за підтримки міського голови Олега Кіндера, починаючи з 2020 року виплачується матеріальна допомога з міського бюджету до дня народження дітей загиблих учасників АТО і ООС та військовослужбовців, смерть яких пов’язана з виконанням обов’язків військової служби на сході країни.



#ДопомогаАТО #СоціальнийЗахист #МіськийБюджет

Коментарі

Читайте також

Ковельський підприємець отримав відзнаку за благодійну діяльність та допомогу бійцям

Ковельський підприємець отримав відзнаку за  благодійну діяльність та допомогу бійцям
Подяку командира в/ч А-0666 та медаль 28-ї ОМБр імені Лицарів Зимового Походу, бійці якої проходять службу в зоні проведення операції Об’єднаних сил, вручили директору ТОВ “Юкон-Продтрейд” Юрію Семенюку.