1. Головна
  2. Новини
  3. У Ковелі відремонтують шкільні їдальні та придбають нове обладнання для харчоблоків

У Ковелі відремонтують шкільні їдальні та придбають нове обладнання для харчоблоків

Сьогодні відбулася шістдесят восьма сесія міської ради. У ході роботи розглянуто майже 70 питань. Повідомляють на сторінці Ковельської міської ради у фейсбук.

Зокрема, внесено зміни до рішення міської ради від 19.12.2019р. № 60/6 “Про міський бюджет міста Ковеля на 2020 рік”. Місто отримало з державного бюджету субвенцію в сумі майже 165 тисяч гривень, які будуть використані на надання освітніх послуг дітям з особливими потребами.

Ще понад 506 тисяч гривень державної субвенції буде спрямовано на ремонт та придбання обладнання для їдалень (харчоблоків) шкіл міста. Місцевий бюджет співфінансуватиме ці роботи у сумі 217 тисяч гривень, які підуть на закупівлю обладнання.

Також проголосували за перенаправлення 300 тисяч гривень з Місцевої програми розвитку культури та мистецтва на 2019-2021 роки на фінансування допомоги суб’єктам мікропідприємництва для покриття втрат, які вони понесли по сплаті єдиного податку за період вимушеної зупинки діяльності під час карантину. Кошти можуть отримати ФОПи спрощеної системи оподаткування І та ІІ групи платників єдиного податку, які мають найману силу до 10 працівників та зареєстровані в м. Ковелі.

Для спрощення процедури внесено зміни до порядку надання зазначеної допомоги.

Підтримано на сесії рішення про перейменування навчальних закладів, затвердження редакцій їхніх статутів, проведення конкурсів на посади керівників та Положення про конкурс.

Йдеться про ЗОШ №10, СШ №3, НВК №13, міську гімназію, які стануть ліцеями. Закінчуються строкові трудові договори (контракти) з директорами названих шкіл.



#СесіяМіськоїРади #МіськийБюджет #Депутати

Коментарі

Читайте також

Оприлюднили порядок надання компенсації підприємцям за час вимушеної зупинки діяльності під час карантину

Оприлюднили порядок надання компенсації підприємцям за час вимушеної зупинки діяльності під час карантину
Кому надаватиметься допомога і за яких умов суб’єкти мікропідприємництва м. Ковеля зможуть отримати компенсацію, куди звертатися та які документи подавати?