1. Головна
  2. Новини
  3. Проведення Ковельського міжнародного пробігу планують на 13 вересня

Проведення Ковельського міжнародного пробігу планують на 13 вересня

13 вересня 2020 року в Ковелі відбудеться традиційне спортивне дійство «8 th Kovel Half Marathon» та ХV-ий Ковельський міжнародний пробіг з нагоди 90-ї річниці першого марафону в Ковелі! Про це повідомляють на сторінці Спортивного клубу «Ковель».

Спортивний клуб «Ковель» продовжує забезпечувати ковельчанам змістовне дозвілля і дбати за спортивний доступ усіх – від найменшого до найбільшого.

Отож, 13 вересня всі можуть спробувати свої фізичні сили, отримати масу позитивних емоцій, стати свідками або ж учасниками непересічної спортивної події. Він буде не менш цікавим і видовищним ніж пробіги у минулих роках.

Відбуватимуться забіги на різні дистанції, розраховані на окремі вікові категорії та класифікації. Учасники головних пробігів та призери дитячих забігів отримають унікальну медаль фінішера, нагороди та подарунки, а також стануть частиною спортивної історії нашого міста та України.

13 вересня – вулиці міста Ковеля перетворяться на бігові доріжки. Скористайтеся можливістю – спробуйте свої сили, подумайте про здоров’я, станьте одним з учасників 15 Ковельського міжнародного пробігу!

#Півмарафон #Спорт

Коментарі

Читайте також

У Ковелі ультрамарафонці розпочали десятиденний пробіг до Дня Незалежності України

У Ковелі ультрамарафонці розпочали десятиденний пробіг до Дня Незалежності України
Маршрут проляже через міста Луцьк, Рівне, Корець, Новоград-Волинський, Житомир, Коростишів, Київ. У День Державного Прапора команда завітає в Ірпінь до військового шпиталю, аби привітати захисників України зі святом та передати подарунки.

15 серпня з Ковеля стартує десятиденний пробіг на відстань 500 км

15 серпня з Ковеля стартує десятиденний пробіг на відстань 500 км
У ньому візьмуть участь відомі українські спортсмени. Завершення пробігу - 24 серпня у Києві. Організатори - команда “Trekking Team”, приурочили захід Дню Незалежності України. Ковельчан запрошують долучитися.