1. Головна
  2. Новини
  3. Чому варто розмістити інформацію про підприємство чи організацію на КовельРost в інтернет-каталозі?

Чому варто розмістити інформацію про підприємство чи організацію на КовельРost в інтернет-каталозі?

Власники бізнесу досить часто недооцінюють розміщення інформації в інтернет-каталогах, чим втрачають не лише свої прибутки, але й не дають можливості клієнтам скористатися необхідними послугами.

Інтернет-ресурс КовельPost дбає про поінформованість громадян та прагне бути корисним мешканцям та гостям Ковеля. Каталог підприємств та організацій міста Ковель хоче поєднати у собі всіх надавачів послуг. Від тих, хто щойно розпочав свою роботу, до успішних підприємств, які уже мають чималі здобутки. І ми робимо це абсолютно безкоштовно. Наша мета - невпинний розвиток міста, який неможливий без діяльності підприємців, для яких і створений даний каталог.

А тепер зауважимо, чому варто розмістити інформацію про своє підприємство чи організацію в інтернет каталог міста Ковель?

- Розміщення інформації безкоштовне та без обмежень в часі.

- Ми постійно удосконалюємося та розробляємо новий функціонал для відвідувачів сайту.

- У нас немає можливості коментування! Ми залишаємо право відвідувачам самостійно оцінити сервіс організації, а не спиратися на коментарі недобросовісних конкурентів. Тож у вас не буде необхідності витрачати час на постійні відписування та докази протилежного.

- Клієнти легко знайдуть вас, оскільки, крім адреси, ви позначите ваше місце на карті. Крім того, за допомогою функції "Прокласти маршрут" гості міста з легкістю завітають до Вас.

- Веб-ресурс КовельPost має високий рейтинг у пошукових системах та велику відвідуваність, тому ваша інформація про компанію буде відображатися в результатах видачі пошукових систем, що позитивно позначиться на ваших прибутках.

- Ми надаємо можливість самостійно додавати, редагувати та видаляти свою інформацію. Якщо Ваша організація вже є в нашому каталозі -  напишіть нам і ми зможемо прив’язати її до Вашого акаунту, щоб Ви могли редагувати інформацію самостійно.

- Клієнти для уточнення інформації перейдуть на ваш сайт (при наявності) і ви отримаєте додатковий безкоштовний трафік і замовлення.

- Чим більше ресурсів, на яких присутня інформація про ваш бізнес, тим легше потенційним клієнтам знайти вас через пошукові системи.

І що найголовніше — ми неодмінно врахуємо ваші зауваження та побажання, адже ми хочемо реалізувати найзручніший інтернет каталог міста Ковель для його жителів та гостей.

Заповнюйте інформацію самостійно або відправляйте нам всі необхідні дані у Viber на номер 050 196 76 79 та ми все зробимо за вас!


#КовельПост

Коментарі

Читайте також

З Днем Незалежності України!

З Днем Незалежності України!
КовельPost вітає з головним національним святом країни! Нехай мир і злагода панують у нашому спільному домі – Українській державі.

KovelPost запровадив режим перегляду сайту для людей з вадами зору

KovelPost запровадив режим перегляду сайту для людей з вадами зору
Інтернет-ресурс КовельPost впроваджує версію сайту для людей з вадами зору, яка надає можливість комфортно переглядати веб-сайт тим людям, яким потрібні біло-чорні висококонтрастні теми сайту, або потребують для перегляду збільшені шрифти.