1. Головна
  2. Новини
  3. 1 вересня після капітального ремонту відкрили спортзал у ліцеї імені Олени Пчілки в Ковелі

1 вересня після капітального ремонту відкрили спортзал у ліцеї імені Олени Пчілки в Ковелі

У Ковелі ліцей імені Олени Пчілки у подарунок до першого вересня отримав оновлений спортзал, - розповідають на сторінці Ковельської міської ради у Фейсбук. Понад чотириста учнів ліцею імені Олени Пчілки після канікул отримали омріяний подарунок: капітально відремонтований просторий спортивний зал.

З гарною подією та початком нового навчального року колектив прийшли привітати міський голова Олег Кіндер, його заступник Ігор Прокопів, начальник управління освіти Віктор Бичковський, ініціатор цієї справи, член піклувальної ради ліцею Юрій Шлюєв, інші представники батьківської спільноти.

Директор ліцею Олена Вальчук дуже радіє змінам у своєму навчальному закладі: “Збулась наша мрія, адже ми багато років чекали на такий стильний, європейський, сучасний спортзал”.

Півтора мільйона гривень виділили з бюджету Ковеля на об'єкт. За ці кошти приміщення утеплили, замінили двері, пофарбували стіни та стелю. На підлозі — спеціальне покриття. Встановлено нові шведські стінки, баскетбольні щити, канати. Подбали тут і про створення комфортного температурного режиму. Обладнали у закладі пожежну сигналізацію. Відповідно до державних будівельних норм це було передбачено у проєктно-кошторисній документації.

- Найбільш приємно у такі моменти, коли відкриваєш нові або ж оновлені об’єкти, бачити радісні очі людей, а особливо дітвори. Це чудова інвестиція в майбутнє, в розвиток наших юних ковельчан, їх здоров’я. У ліцеї Олени Пчілки вийшов по-домашньому затишний зал. Хочеться вірити, що тут діти будуть з великим задоволенням займатись спортом, - зауважив Олег Кіндер.

Олена Вальчук висловила вдячність за розуміння і підтримку міському голові та усій його команді, депутатам міської ради, будівельникам, батькам, вчителям, усім, хто допоміг в реалізації цього проєкту.

- Спільно можна робити багато хороших справ, коли є розуміння батьків, вчителів, міської влади. Сподіваємось на подальшу таку співпрацю, - зауважив заступник міського голови Ігор Прокопів, який теж опікувався ремонтними роботами.

Юрій Шлюєв пригадав, як на засіданні Громадської ради взимку минулого року він звернувся від імені батьків та педагогів до міського голови з проханням виділити кошти на ремонт спортзалу. За його словами, він сам не вірив, що так швидко все вдасться зробити.



#Освіта

Коментарі

Читайте також

Перший дзвоник у Ковелі проведуть без батьків і у різних форматах: у класах та на вулиці

Перший дзвоник у Ковелі проведуть без батьків і у різних форматах: у класах та на вулиці
Як повідомили в управлінні освіти, у школах міста запроваджується гнучка структура навчального року. Передбачена можливість змінювати терміни канікул, початок і завершення семестрів.