1. Головна
  2. Новини
  3. У Ковелі шукають перевізників на два маршрути. Оголосили конкурс

У Ковелі шукають перевізників на два маршрути. Оголосили конкурс

На засіданні виконкому затвердили умови проведення конкурсу з визначення автомобільних перевізників на міських маршрутах загального користування №1а «Льонзавод – вул. Загородня» та №17 «Сільмаш – вул. Корольова».

Автобуси здійснюватимуть перевезення пасажирів у режимі маршрутного таксі з інтервалом в 1 годину.

За умовами конкурсу, транспортні засоби мають бути обладнані пристроями GPS-моніторингу. Договір на обслуговування буде укладено з виконавцем послуг з впровадження єдиної міської системи диспетчеризації та супутникового моніторингу пасажирського транспорту загального користування в м. Ковелі.

У документі зазначається, що на маршрутах допускається використання автобусів категорій М2 (повна маса до 5 т) та М3 (повна маса більше 5 т). Клас автобусів на міських маршрутах А, В, І, ІІ, ІІІ. Відповідність автобусів категорії Євро-3 і вище, наявність копій сертифікатів відповідності та екологічності.

Передбачено також ряд обмежень щодо претендентів, які не допускаються до участі в конкурсі. Зокрема, мова йде про підприємців, які не мають достатньої кількості транспортних засобів для виконання перевезень, затвердженої обов'язковими умовами конкурсу, та перевезень, які повинні виконуватися відповідно до чинних договорів (дозволів). Крім того, до участі в конкурсі не допустять перевізника, який має несплачені штрафні санкції, накладені Укртрансбезпекою, або водії якого мають несплачені штрафи, накладені відповідно до статті 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Проведення конкурсу заплановано на 5 листопада 2020 року.

Окремим рішенням виконком визначив переможцем конкурс на маршруті № 11 «вул. Б Хмельницького – Сільмаш» перевізника-претендента Ковалик Світлану Олександрівну, з якою буде укладено договір про організацію перевезення пасажирів терміном на 5 років.


#МіськіМаршрути

Коментарі

Читайте також

У Ковелі перевірили дотримання протиепідемічних вимог у громадському транспорті

У Ковелі перевірили дотримання протиепідемічних вимог у громадському транспорті
Представники патрульної поліції та міської влади акцентували увагу водіїв на недопущенні порушень маскового режиму та перевезення більшої кількості пасажирів, ніж місць для сидіння.