1. Головна
  2. Новини
  3. Урочистості з нагоди професійного свята відбулися у Ковельському промислово-економічному коледжі

Урочистості з нагоди професійного свята відбулися у Ковельському промислово-економічному коледжі

Минулої п’ятниці в Ковельському промислово-економічному коледжі відбулися урочистості з нагоди Дня працівників освіти, - повідомляють на офіційному сайті Ковельської міської ради.

Аби привітати педагогічний колектив, сюди завітали: виконуючий обов'язки ректора Луцького національного технічного університету Петро Савчук, голова обласної ради Ірина Вахович, заступник міського голови Ігор Прокопів, представники районної влади.

Традиційно студенти ретельно готуються до свята. Цьогоріч фойє прикрасили святковою фотозоною та підготували для своїх наставників цікаву концертну програму, щирі слова віншувань.

Найперше до своїх колег звернулась керівник закладу Тетяна Селівончик, яка задала тон родинної зустрічі усьому дійству. Вона щиро привітала викладачів коледжу і відзначила, що це прекрасне свято. Адже педагоги — це люди, які мають велике серце, люблять дітей та мають бажання передавати їм свої знання, навчати та виховувати.

Приєдналась до вітань голова Волинської обласної ради Ірина Вахович. Вона побажала присутнім нових звершень, взаєморозуміння, поваги, витримки й наснаги та відзначила грамотами педагогів закладу.

За щоденну самовіддачу, віддане служіння улюбленій справі, терпіння, мудрість, наполегливість і високий професіоналізм подякував викладачам виконуючий обов'язки ректора ЛНТУ Петро Савчук та вручив відзнаки від адміністрації університету.

"Приємно, що впродовж багатьох років у нас склались хороші, дружні відносини. Ми будемо продовжувати зберігати ваші традиції та сприяти їх примноженню, адже коледж є активним учасником міського життя. Ваша колосальна праця допомагає навчати та виховувати покоління, яке у майбутньому буде розбудовувати та зміцнювати нашу державу,” — наголосив у своїй вітальній промові заступник міського голови Ігор Прокопів.

Він побажав присутнім міцного здоров’я, високих досягнень, радості від нелегкої праці та усіляких успіхів в особистому житті.

Ігор Прокопів вручив Грамоти міської ради та цінні подарунки представникам колективу. За вагомі здобутки у праці, високий професіоналізм, використання інноваційних й творчих педагогічних практик, активну громадську позицію їх отримали: Олександр Присада – викладач комп’ютерних дисциплін та Ніна Романчук – викладач економічних дисциплін.

На сьогодні у Ковельському промислово-економічному коледжі навчається понад 700 студентів. За роки свого існування заклад підготував та випустив понад 10 тисяч спеціалістів, які працюють в різних куточках України та зарубіжжя. Коледж має потужну матеріально-технічну базу, славиться своїм висококваліфікованим творчим колективом, в якому працюють відмінники освіти України, багато викладачів мають вищу категорію, нагороджені відзнаками Міністерства освіти і науки та місцевих органів влади.



#КовельськийПЕК #Освіта

Коментарі

Читайте також

У Ковелі відбувся військово-туристичний фестиваль серед юнаків та дівчат ФОТО

У Ковелі відбувся військово-туристичний фестиваль серед юнаків та дівчат ФОТО
Змагались студенти трьох навчальних закладів міста: Ковельського ПЕК, медичного коледжу та КЦПТО. Усі команди продемонстрували високу фізичну, медичну та військову підготовку.