1. Головна
  2. Новини
  3. Відтепер у пологовому будинку Ковеля порушення слуху у немовлят виявлятимуть з народження

Відтепер у пологовому будинку Ковеля порушення слуху у немовлят виявлятимуть з народження

Колектив Ковельського МТМО висловлює щиру подяку голові ГС «Українська асоціація носіїв кохлеарних імплантів» Терьошину Максиму Олександровичу, представнику ГС «Українська асоціація носіїв кохлеарних імплантів» у Волинській області Рацькому Юрію Євгенійовичу та Благодійному Фонду «Свічадо» за презентований прилад аудіологічного скринінгу новонароджених. Про це йдеться на сторінці Ковельського МТМО у Фейсбук.

Прилад дає змогу обстеження слуху у новонароджених одразу в пологовому будинку, щоб дати можливість батькам обрати правильний шлях для своєї дитини, а саме вчасно провести операцію з подальшою слухо-мовною реабілітацією.

- Дякуємо за сприяння в наданні висококваліфікованої, якісної допомоги та збереження здоров’я нашого майбутнього. Ваша допомога вкрай важлива для нас. Нехай Ваше добро вернеться Вам сторицею!, - йдеться у дописі медиків.

Довідково: Прилад для скринінгу слуху у новонароджених – це діагностичний пристрій, який дозволяє виявити різні порушення здатності чути у немовлят. Обстеження на ньому можна проводити вже з третього дня життя. Цей тест проводиться за медичними рекомендаціями і є частиною неонатального дослідження, яке дозволяє зрозуміти, чи всі системи організму малюка працюють нормально.


#КовельськеМТМО

Коментарі

  • Олена
    Приблизно 90 тисяч гривень зібрали ми - прості люди, ковельчани, кияни, зі всіх куточків України, це був онлайн збір, який ініціював Максим Терьошин,у якого дитина теж має слухові імпланти.
    Вдячність йому, що вибраний був Ковель. А всім людям подяка за добрі серця і фінанси. Тепер діток з вадами слуху зможуть лікувати на ранній стадії глухоти.
    Відповісти

Читайте також