1. Головна
  2. Новини
  3. Дві молоді сім'ї з Ковеля отримали пільгові кредити на житло

Дві молоді сім'ї з Ковеля отримали пільгові кредити на житло

Дві сім'ї з Ковеля отримали пільгові довготермінові кредити на житло. Про це повідомляє Волинське регіональне управління Держмолодьжитла, яким було укладено кредитні договори відповідно до Положення про порядок надання пільгових довготермінових кредитів молодим сім’ям та одиноким молодим громадянам на будівництво (реконструкцію) і придбання житла, затвердженим Постановою Кабінету Міністрів України від 29.05.2001 року №584.

Кредити сім'ям надано відповідно до міської цільової програми «Житло для молоді на 2020 рік», затвердженої рішенням Ковельської міської ради від 23.01.2020 року.

Уклавши іпотечний договір, житлові умови покращили дві родини з Ковеля. Зокрема, сім’я Корнієвської М.Г. має одну дитину, тому при поверненні кредиту їх звільнено від сплати 3%. Крім того, був укладений іпотечний договір з молодою сім’єю Матвіюків.

Волинське регіональне управління Державної спеціалізованої фінансової установи “Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву” щиро вітає родини та бажає тепла, затишку та дитячого сміху в нових оселях. А також сподівається на подальшу плідну співпрацю з Ковельською міською радою щодо фінансування по затверджених планових показниках поточного року та прийняття програми на майбутні роки.

#ЖитлоДляМолоді #СоціальнийЗахист

Коментарі

Читайте також

Двоє молодих ковельчан виявили бажання отримати пільговий кредит на житло

Двоє молодих ковельчан виявили бажання отримати пільговий кредит на житло
Відповідні кошти передбачені у міському бюджеті за цільовою програмою “Житло для молоді на 2020 рік”, - повідомили на черговому засіданні громадської комісії з житлових питань у міськвиконкомі.