1. Головна
  2. Новини
  3. «Сяйво новорічних свят» чекає ковельську дітвору 3 січня біля міської ялинки

«Сяйво новорічних свят» чекає ковельську дітвору 3 січня біля міської ялинки

У ковельських школярів тривають зимові канікули. Аби вони пройшли цікаво і змістовно, у Ковелі подбали про їх дозвілля. Сьогодні дітей розважали у Палаці учнівської молоді імені Івана Франка. На жаль, дощова погода не дозволила провести заплановані заходи біля головної ялинки на вулиці. Проте інша новорічна красуня — святково прикрашена іграшками та вогниками, чекала на місцеву дітвору у фойє Палацу. Тож ігри та розваги з казковими героями, Дідом Морозом та Снігуркою посприяли святковому настрою дітвори.

Програма новорічно-різдвяних свят у Ковелі продовжиться і завтра. 3 січня о 15.00 в Палаці учнівської молоді імені Івана Франка чекатимуть на дітей з особливими потребами. Для них запланована новорічна вистава та солодкі подарунки від організаторів.

Згодом о 16.00 біля міської ялинки розпочнеться розважальна програма для юних ковельчан «Сяйво новорічних свят». Організатори — працівники народного дому «Просвіта», підготували для малечі цікаві конкурси, ігри, розваги. Тож запрошують усіх, хто бажає гарно провести час: дітей та дорослих. Обіцяють, що буде цікаво: Дід Мороз та Снігурка завітають на свято не самі, а з казковим героєм — символом нового 2018 року.

Найактивніших чекають солодкі подарунки. Та щоб їх отримати, дітворі треба підготуватися — вивчити вірш чи пісню, аби було чим потішити Діда Мороза та Снігурку.

Тож біля головної новорічної ялинки міста Ковеля 3 січня на ковельчан чекає «Сяйво новорічних свят».

#НоворічнаЯлинка #НовийРік

Коментарі

Читайте також

З новим роком, ковельчани!

З новим роком, ковельчани!
Побажання від КовельPost та новорічно-різдвяна пісня «Jingle Bells» українською мовою у подарунок.