1. Головна
  2. Новини
  3. У Ковелі розпочали монтувати ілюмінацію для головної новорічної ялинки міста

У Ковелі розпочали монтувати ілюмінацію для головної новорічної ялинки міста

Відсьогодні і протягом кількох наступних днів комунальники Ковеля будуть прикрашати головну новорічну красуню міста. Пише сайт ПроКовель.

Нині вони монтують систему, яка технологічно дозволить новорічному дереву стати більш «струнким». У Ковелі ось уже п’ять років поспіль символом новорічних свят стає вирощена біля Палацу учнівської молоді ім. Івана Франка ялинка, яка через вплив різних природних явищ має не надто привабливий вигляд. Наразі дерево вже сягає понад 12 метрів.

Цього року для головної ялинки міста коштом міського бюджету закупили чимало нових іграшок, адже, за словами профільного заступника міського голови Андрія Товстиги, вандали щороку ухитряються псувати іграшки, а то й викрадати їх.

Нагадаємо, що торік сталася зухвала крадіжка частини гірлянди у вигляді зірки. Тоді зловмисники пошкодили ілюмінацію ялинки і вже надалі вона сяяла не так яскраво.

Також за гроші міста комунальники планують придбати ілюмінацію, яку хочуть розмістити на існуючих опорах вуличного освітлення від вулиці Смірнова до Театральної (центр міста).

А засяє головна ялинка Ковеля 19 грудня на Святого Миколая. Також цього дня у парку культури та відпочинку імені Лесі Українки на ковельчан чекатиме чимало цікавих заходів. Всі вони проходитимуть на парковій сцені.


#НоворічнаЯлинка #НовийРік

Коментарі

Читайте також

Новорічні ялинки ковельчан підуть на дрова

Новорічні ялинки ковельчан підуть на дрова
Комунальники просять не викидати ялинки та сосни на смітники, не палити, а складувати окремо біля будинків. Їх використають для обігріву виробничих та адміністративних приміщень.